Glutenfri bananpandekager

Glutenfri pandekager til søndagsbrunchen er næsten obligatorisk eller som alternativ til æbleskiver en søndag eftermiddag.

Her er tilsat chiafrø, som er rige på bl.a. fiber, omega 3 fedtsyrer protein og kalk.

Det skal du bruge til glutenfri pandekager med banan (ca. 6 små stk)

2 modne bananer

2 æg

4 dl glutenfrie havregryn

2 spsk. chiafrø

1½ dl mandelmælk

Vaniljepulver

Salt

Kokosolie til stegning

Fremgangsmåde:
Flæk æggene ud i en skål og mos bananerne i. Tilsæt resten af ingredienserne og pisk godt. Opvarm en pande med lidt kokosolie og tag en god skefuld dej og kom på panden. Steg pandekagerne ca. 2 minutter på hver side. Kom en tsk. mandelsmør og drys med lidt friske blåbær samt kakaopulver.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top