Øreakupunktur

Øreakupunktur kan bruges som behandling til mange tilstande og det er særdeles effektivt til smertelindring. Finder man et godt punkt i øret, vil man opleve en omgående smertelindring. 

Øret er - ligesom fødderne for zoneterapeuter - et af kroppens endepunkter, hvor man kan få kontakt med nervebaner fra alle kroppens organer, led og muskler. Man kan både symptombehandle smerter - og opnå omgående smertelindring - og arbejde mere i dybden, så spændinger og inflammationer langsomt løsnes. Det optimale er en kombination, så man går fra klinikken med færre smerter og samtidig oplever at smerterne ikke kommer tilbage.

Omgående smertelindring og dybere forløsning

Antallet af behandlinger afhænger dels af, hvor længe smerterne har varet, og hvor god jeg er til at finde et godt punkt i øret, som rammer dybere end blot smertelindring. Det varierer desværre fra klient til klient hvor varige behandlinger er - da det kan være svært at lokalisere årsagen til smerter, men mine klienter oplever typisk at smerterne vender tilbage efter nålen er faldet ud - men i langt mildere grad. Klienterne kommer typisk tilbage 2. gang efter 4-5 uger herefter 3 måneder og derefter slet ikke - eller efter lang tid, hvis behovet skulle opstå fx efter perioder med stress, sygdom el.lign.

Smertebehandling går efter de ømme punkter i øret

Øreakupunktur - som også kaldes auriculoterapi, stammer fra Frankrig og er udviklet af  den franske læge Raphaël Nogier. Smertebehandling gør ondt   - for man forsøger at ramme det ømmeste punkt i øret. Smerten i øret et nemlig en god sladrehank - så det er en smerte, som vi går efter og efterhånden bliver klienter rigtig glade for smerten, fordi kroppen lærer at det en god smerte som virker lindrende.

Jeg bruger det man kalder permanåle. Det ligner en lille ørering, som bliver siddende i øret 1-3 uger. Det første døgn kan øret være ømt men derefter mærker man intet til den - og den falder selv ud når den har arbejdet færdigt.

Nada - til psykisk uro, angst og søvnproblemer

Nada er en amerikansk metode, som blev udviklet i 70'erne, og den bygger på principperne bag traditionel kinesisk medicin. Der er lavet en del studier på Nada i forbindelse med afvænning for stofmisbrugere, og Nada er efterhånden blev en del af det etablerede system mange steder i det danske sundhedsvæsen inden for psykiatrien.

Nada er også blevet brugt til mennesker med ADHD, som oplever mindre uro og bedre søvn allerede efter de første par behandlinger. Efter flere behandlinger opleves en forbedret evne til at kunne overskue tingene, planlægge sit liv og kunne koncentrere sig i længere tid ad gangen.

Nada behandler ikke ADHD men det kan afhjælpe symptomerne og gøre det lettere at leve med det.

Læs mere om Nada behandling

Stine Mathieu portræt

Er du i tvivl om jeg er den rette behandler for dig, så skriv, ring til mig eller bestil en gratis naturmedicinsk vejledning på Frederiksberg Apotek.

info@sundogrask.com
tlf: 29725898

Priser

Indledende konsultation og undersøgelser 900 kroner
Varighed 60 minutter inkl. udførlig behandlingsplan

Indledende konsultation og undersøgelser plus Cell WellBeing håranalyse 1400 kroner
Varighed 90 minutter inkl. rapport fra Cell WellBeing og udførlig behandlingsplan.

Opfølgning på konsultation 500 kroner
Varighed 45 minutter inkl. opdateret behandlingsplan

Smertebehandling med øreakupunktur 300 kroner
Varighed 30 minutter

Traume- og stressbehandling 500 kroner
Varighed 45 minutter

Nada behandling 100 kroner per gang
Varighed 45 minutter

Scroll til toppen