Behandlinger

Jeg tilbyder heilpraktiker konsultationer og behandlinger med øreakupunktur.

En heilpraktikerkonsultation består af en indledende konsultation med en grundig afdækning af din sygdomshistorie, irisanalyse og evt. øreakupunktur. Et par dage efter 1. konsultation modtager du en behandlingsplan. Efter ca. 3-5 uger kommer du til en opfølgende konsulation, hvor vi justerer behandlingsplanen og aftaler det videre forløb.

Priser

Jeg tilbyder konsultationer til nedsatte priser, så længe jeg er under uddannelse. Priserne ændrer sig løbende efterhånden som jeg nærmer mig afslutningen af uddannelsen.

1. heilpraktikerkonsultation (varighed ca. 1,5 time) 500 kr
Herunder en telefon- eller kort konsultation med overlevering af din behandlingsplan.

Opfølgende heilpraktikerkonsultation (varighed 30-45 min.) 300 kr

Øreakupunktur (varighed 30 min.) 250 kr.

Book tid her

Heilpraktiktiker konsultation

Du bliver bedt om at udfylde et spørgeskema, allerede inden vi mødes første gang. Formålet er, at jeg har mulighed for spore mig ind på, hvilke udfordringer du har, og vi kan bruge tiden i konsulationen bedst muligt.

I løbet af den første konsultation optager jeg journal, og på baggrund af dine oplysninger, forsøger jeg at danne mig et overblik over dine symptomer og sygdomshistorie. Jeg inddrager irisanalyse hvis det er relevant, hvor jeg tager nærbilleder af din iris i begge øjne. Dette giver mig en ide om der er områder eller organer, som er særligt belastede. Det kan evt. hjælpe mig til en bedre forståelse af årsagen bag dine symptomer.

Når du går fra 1. konsultation får du nogle grundlæggende råd at starte op med, men den endelige behandlingsplan sender jeg dig, og den vi gennemgår over telefonen eller ved et kort møde.

Jeg har brug for at arbejde grundigt med dine oplysninger og evt indhente supervision fra uddannede heilpraktikere og undervisere, hvis jeg får brug for det. For selvom jeg er under uddannelse, får du en seriøs og grundig behandling.

Vurderer jeg, at dit symptombillede og sygdomshistorie er for kompleks til, at jeg kan hjælpe dig, så tilbyder jeg at henvise dig til en uddannet Heilpraktiker, som har erfaring med netop dine udfordringer. I dette tilfælde er konsultationen hos mig uden beregning.

Jeg kan hjælpe med fx allergier, fordøjelseproblemer, tilbagevendende hovedpiner, gener i overgangsalderen og fertilitetsproblemer. Hudproblemer som eksem, psoriasis eller acne og inflammationssygdomme som gigt og autoimmune tarmsygdomme kan jeg muligvis også hjælpe med, – afhængig af omfanget. Under alle omstændigheder tilbyder jeg gerne en 1. konsultation og henviser videre, hvis jeg vurdere, at jeg ikke kan hjælpe dig.

Øreakupunktur (auriculoterapi)

Øreakupunktur er en del af den behandling, jeg tilbyder under en heilpraktikerkonsultation, i det omfang, det er relevant. Men du kan også bestille en behandling med øreakupunktur alene. Øreakupunktur er særdeles effektiv smertebehandling. Har du fx en gammel sportsskade, muskelinfiltrationer og eller hovedpiner, så kan det være relevant at få øreakupunktur som selvstændige behandlinger.

Ligger der mere bag smerten end et slag eller muskelspændinger, så anbefaler jeg en heilpraktikerkonsultation, så vi kan komme ordentligt rundt årsagen til smerten. Her er det sansynligvis en fordel at arbejde på flere fronter og inddrage kosttilskud og homøopatiske lægemidler samt se på dine kostvaner.