Heilpraktiker konsultation

En Heilpraktiker konsultation er et indledende møde på 60-90 minutter, hvor jeg spørger ind til dig, dine symptomer og dine sygdomme gennem hele livet. Inden vores møde får du tilsendt et spørgeskema, og mødet tager udgangspunkt i det skema. Formålet med heilpraktiker konsultationen er at forstå, hvordan din krop reagerer, når du ikke er i balance. Hvis det er relevant tilbyder jeg at foretage nogle kliniske undersøgelser som fx at måle dit blodtryk, eller mærke på dig - hvis du har smerter, spændinger el.lign. Ud fra det, du fortæller, og med detaljerede billeder af dine iris, får jeg en bedre forståelse for, hvad der kan ligge bag dine symptomer.

Jeg er RAB registreret alternativ behandler. Læs mere om Heilpraktiker uddannelsen og god klinisk praksis på Dansk Heilpraktikerforenings hjemmeside.

Irisanalyse - et spejl af kroppen

Øjnenes iris er - på samme måde som ører og fødder - et yderpunkt på kroppen, hvor ubalancer i organerne afspejles. Det er altså ikke et diagnoseværktøj, som kan identificere sygdomme - men det kan give mig en ide om hudproblemer fx har rod i fordøjelsen eller ophobning af affaldstoffer i bindevævet, og det hjælper mig til at målrette behandlingen. Min behandling adresserer nemlig aldrig blot symptomerne men forsøger altid at addressere årsagen bag dem.

En køreklar behandlingsplan

Efter den indledende heilpraktiker konsultation udarbejder jeg en håndgribelig og let tilgængelig behandlingsplan, som typisk indeholder råd om kosttilskud, naturlægemidler og homøopatiske lægemidler. Desuden indeholder planen en målrettet vejledning i kost og livsstil og evt også råd om bearbejdning af traumer eller psykiske handlemønstre, som du selv mener påvirker dig negativt.

Opfølgning eller supplerende behandlinger

For nogle er det relevant at supplere den naturmedicinske behandling og de væsentlige forandringer af kost og livsstil med øreakupunktur, en række Nada behandlinger eller traumebehandling. Sådanne behandlinger kan kombineres med en opfølgning.

Nogle har det bedst med at få en behandlingsplan i hånden og selv booke en opfølgning, når behovet opstår. Andre har det bedre med at blive fulgt og få lagt en plan fra gang til gang. Vi taler om hvilket forløb, der passer bedst til dig.

Stine Mathieu portræt

Er du i tvivl om jeg er den rette behandler for dig, så skriv, ring til mig eller bestil en gratis naturmedicinsk vejledning på Frederiksberg Apotek.

info@sundogrask.com
tlf: 29725898

Priser

Indledende konsultation og undersøgelser 900 kroner
Varighed 60 minutter inkl. udførlig behandlingsplan

Indledende konsultation og undersøgelser plus Cell WellBeing håranalyse 1400 kroner
Varighed 90 minutter inkl. rapport fra Cell WellBeing og udførlig behandlingsplan.

Opfølgning på konsultation 500 kroner
Varighed 45 minutter inkl. opdateret behandlingsplan

Smertebehandling med øreakupunktur 300 kroner
Varighed 30 minutter

Traume- og stressbehandling 500 kroner
Varighed 45 minutter

Nada behandling 100 kroner per gang
Varighed 45 minutter

Scroll til toppen