Heilpraktiker konsultation og priser

Heilpraktiker konsultation og priser

En Heilpraktiker konsultation består grundlæggende af en grundig samtale og en irisanalyse. Efter konsultationen, modtager du en behandlingsplan, som består af kostråd og anbefalede kosttilskud, naturlægemidler og homøopatiske lægemidler.

Nogle har det bedst med at få en behandlingsplan i hånden og selv booke en opfølgning, når behovet opstår. Andre har det bedre med at blive fulgt og få lagt en plan fra gang til gang. Vi taler om hvilken forløb der passer bedst til dig, når du kommer til første konsultation.

Heilpraktiker konsultation – priser

Bemærk at priserne stiger fra januar 2020.

Imens jeg stadig er under uddannelse, får du konsultationerne til nedsat pris, og jeg har samtidig mulighed for supervision hos nogle af landets bedste behandlere.

En indledende konsultation tager 60-90 min. Før du kommer, bliver du bedt om at udfylde et spørgeskema med dine gener og sygdomshistorie. Det giver mig et bedre indtryk af, hvem du er, og hvad jeg skal fokusere på i konsultationen. Et par dage efter konsultationen sender jeg dig en skriftlig behandlingsplan, og vi taler sammen om planen over telefonen.

En indledende konsultation koster 500 kr. 
Indeholder konsultation, udarbejdelse- og telefonisk overlevering af behandlingsplan.

Jeg anbefaler, at du kommer til en opfølgende konsulation efter 8-12 uger for at vurdere, hvordan du tager imod behandlingen, og evt. får justeret behandlingsplanen.

En opfølgende konsultation koster 300 kr.
Indeholder en konsultation af 30-45 min. varighed og en revideret behandlingsplan.

Har du det bedst med at tage det et skridt ad gangen, så anbefaler jeg et forløb der består af en indlednede konsultation og 2 opfølgninger. Her har vi mulighed for at sætte mål, som er realistiske for dig, og jeg kan guide og supervisere dig undervejs og justere din behandling, så vi kommer godt omkring dine symptomer.

En indledende konsultation med 2 opfølgninger koster 1000 kr.
Forløbet vil typisk strække sig over 4-6 måneder. Prisen gælder ved bestilling og betaling inden årsskiftet. Herefter stiger prisen.

Er du tvivl om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, er du velkommen til at ringe til mig på 29725898. Hvis jeg ikke tager telefonen, så læg en besked eller send en sms, så ringer jeg dig op så snart som muligt.

Book en tid herSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *