Heilpraktiker (Naturmediciner), øreakupunktur og traumebehandling

Heilpraktiker konsultation

En Heilpraktiker konsultation hos mig består af et møde på 60-90 minutter, hvor jeg spørger ind til dig, dine symptomer og dine sygdomme gennem hele livet. Formålet er at forstå, hvordan din krop reagerer, når du ikke er i balance. Ud fra det, du fortæller, og med detaljerede billeder af dine iris, får jeg en bedre forståelse for, hvad der kan ligge bag dine symptomer.

Øjnenes iris er – på samme måde som ører og fødder – et yderpunkt på kroppen, hvor ubalancer i organerne afspejles. Det er altså ikke et diagnoseværktøj, som kan identificere sygdomme – men det kan give mig en ide om hudproblemer fx har rod i fordøjelsen eller ophobning af affaldstoffer i bindevævet, og det hjælper mig til at målrette behandlingen.Min behandling adresserer nemlig aldrig blot symptomerne men forsøger altid at ramme årsagen bag dem.

Efter konsultationen udarbejder jeg en håndgribelig og let tilgængelig behandlingsplan, som typisk indeholder råd om kosttilskud, naturlægemidler og homøopatiske lægemidler. Desuden indeholder planen en målrettet vejledning i kost og livsstil og ofte også råd om bearbejdning af traumer eller psykiske handlemønstre, som du selv mener påvirker dig negativt.

For nogle er det relevant at supplere den naturmedicinske behandling og de væsentlige forandringer af kost og livsstil med øreakupunktur eller traumebehandling. Sådanne behandlinger kan kombineres med en opfølgning.

Nogle har det bedst med at få en behandlingsplan i hånden og selv booke en opfølgning, når behovet opstår. Andre har det bedre med at blive fulgt og få lagt en plan fra gang til gang. Vi taler om hvilket forløb, der passer bedst til dig.

Book tid

Priser

Heilpraktiker konsultation 700 kr.

Indledende heilpraktiker konsultation af 60-90 min varighed og en behandlingsplan.

Opfølgende konsultation 400 kr.

Opfølgende konsultation af 30-45 min. varighed, en revideret behandlingsplan og evt en kort behandling med øreakupunktur..

Heilpraktiker konsultation og 1 opfølgning 1000 kr.

De fleste har gavn af en opfølgning, både for få justeret behandlingen, tage behandlingen skridtvis, så krop og sind kan være og gøre status efter 8-12 uger.

Heilpraktiker konsultation og 3 opfølgninger 1600 kr

Har du det bedst med at blive fulgt og inspireret hele vejen eller har du en kronisk sygdom med mange symptomer, så kan det være en god ide at lave en plan over 6-8 måneder. Det kan være en mundfuld at lægge sin livsstil om og kroppen kan reagere uforudsigeligt. Du kan selv vælge om du vil bruge dine opfølgninger til konsultation alene eller til behandling med øreakupunktur.

Er du tvivl om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, er du velkommen til at ringe til mig på 29725898. Hvis jeg ikke tager telefonen, så læg en besked eller send en sms, så ringer jeg dig op så snart som muligt.

Book en tid