Heilpraktiker - naturmedicin, øreakupunktur og traumebehandling

Konsultation med naturmedicinsk behandling

Konsultation med naturmedicinsk behandling

En Heilpraktiker konsultation hos mig består af et indledende møde på 60-90 minutter, hvor jeg spørger ind til dig, dine symptomer og dine sygdomme gennem hele livet. Inden vores møde får du tilsendt et spørgeskema, og mødet tager udgangspunkt i det skema. Formålet er at forstå, hvordan din krop reagerer, når du ikke er i balance. Hvis det er relevant tilbyder jeg at foretage nogle kliniske undersøgelser som fx at måle dit blodtryk, eller mærke på dig – hvis du har smerter, spændinger el.lign. Ud fra det, du fortæller, og med detaljerede billeder af dine iris, får jeg en bedre forståelse for, hvad der kan ligge bag dine symptomer.

Irisanalyse – et spejl af kroppen

Øjnenes iris er – på samme måde som ører og fødder – et yderpunkt på kroppen, hvor ubalancer i organerne afspejles. Det er altså ikke et diagnoseværktøj, som kan identificere sygdomme – men det kan give mig en ide om hudproblemer fx har rod i fordøjelsen eller ophobning af affaldstoffer i bindevævet, og det hjælper mig til at målrette behandlingen. Min behandling adresserer nemlig aldrig blot symptomerne men forsøger altid at addressere årsagen bag dem.

En køreklar behandlingsplan

Efter konsultationen udarbejder jeg en håndgribelig og let tilgængelig behandlingsplan, som typisk indeholder råd om kosttilskud, naturlægemidler og homøopatiske lægemidler. Desuden indeholder planen en målrettet vejledning i kost og livsstil og evt også råd om bearbejdning af traumer eller psykiske handlemønstre, som du selv mener påvirker dig negativt.

Opfølgning eller supplerende behandlinger

For nogle er det relevant at supplere den naturmedicinske behandling og de væsentlige forandringer af kost og livsstil med øreakupunktur eller traumebehandling. Sådanne behandlinger kan kombineres med en opfølgning.

Nogle har det bedst med at få en behandlingsplan i hånden og selv booke en opfølgning, når behovet opstår. Andre har det bedre med at blive fulgt og få lagt en plan fra gang til gang. Vi taler om hvilket forløb, der passer bedst til dig.

Priser

Konsultation og undersøgelser 700 kroner
Varighed 60-90 minutter inkl. udførlig behandlingsplan

Opfølgning på konsultation 400 kroner
Varighed 30 minutter inkl. opdateret behandlingsplan

Smertebehandling med øreakupunktur 400 kroner
Varighed 30 minutter

Traume- og stressbehandling 400 kroner
Varighed 30-45 minutter

Konsultation + 2 opfølgninger el. behandlinger 1300 kroner
Konsultation af 60-90 min. varighed samt efterfølgende opfølgninger eller behandlinger.


Er du tvivl om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, er du velkommen til at ringe til mig på 29725898. Du er også velkommen til at bestille en gratis helsevejledning på Gl Kongevej Apotek, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan tilbyde dig.