NHT® Naturlig Hormonterapi

NHT®-Naturlig hormonterapi

FÅ HORMONERNE I BALANCE

- MED NATURMEDICINSK STØTTE OG NHT® -NATURLIG HORMONTERAPI

Mange kvinder døjer med ulidelige PMS-symtomer - nogle har haft smertefulde menstruationer og kraftige blødninger helt fra de unge teenageår. Måske får de p-piller eller hormonspiral for at kunne fungere.

Kvinder mangler rigtig ofte hormonet progesteron. Det er et vigtigt hormon, som både sørger for balance i vores kønshormoner, som påvirker vores neurotransmittere og har betydning for angst, depression, søvnproblemer, koncentrationbesvær og tågehjerne.

Jeg tilbyder NHT® -Naturlig Hormonterapi via behandlerfællesskabet hormonterapeuterne.

Her kan du læse mere om hvilke hormonelle ubalancer vi kan hjælpe med og hvad et NHT® Hormonforløb indeholder.

NHT® Naturlig Hormonterapi

DET OPLEVER KLIENTERNE

BERETNINGER FRA MINE KLIENTER

"Jeg har haft eksem fra jeg var teenager.
Den er faktisk helt forsvundet"

— Camilla 32 år
 

"Jeg fik en traumebehandling og kan egentlig ikke huske hvad jeg oplevede.
Men alt har forandret sig siden. Min mand kan næsten ikke kende mig"

— Nicole 45 år
 

"Jeg kom fordi jeg havde hedeture men jeg føler mig som et nyt menneske.
Min hukommelse, mit humør og min søvn er meget bedre.
Nu kan jeg fungere igen."

— Tina 42
 

BEHANDLINGER OG PRISER

NHT®-NATURLIG HORMONTERAPI - 4200 kroner

1. Afklarende konsultation (30 min) og hormontest inkl. forsendelse til tysk laboratorie
2. Dybdegående konsultation (60 min) og grundig behandlingsplan
3. Opfølgende konsultation efter 6-8 uger
4. Afsluttende konsultation efter 5-6 måneder

Læs mere om hormonforløbet på Hormonterapeuterne.dk.

AFKLARENDE ELLER KORT KONSULTATON - 300 KRONER

Har du brug for enkelte naturmedicinske råd eller en vurdering af om du vil få noget ud af et hormonforløb, så kan du booke en kort eller afklarende konsultation. Den varer 30 minutter og du får en vurdering og et par råd med på vejen.

NATURMEDICINSK KONSULTATION - 1300 KRONER

1. Spørgeskema
2. Konsultation og irisanalyse (60 min)
3. Grundig skriftlig behandlingsplan

OPFØLGNING PÅ NATURMEDICINSK KONSULTATION - 700 KRONER

Varighed 45 minutter inkl. opdateret behandlingsplan

KORT AFSTRESSENDE BEHANDLING - 500 KRONER

Består af myorefleksterapi - tryk på punkter i ansigtet, hals og hoved, som er spændte ved stress.
Nada behandling (5 nåle i hvert øre) i 45 minutter.

DYB AFSTRESSENDE OG TRAUMEFORLØSENDE BEHANDLING - 800 kroner

Består af chromoterapi; farvestimuli og guidet kropsbevidsthed, der tager dig på en rejse gennem de følelsesmæssige blokeringer og oplevelser der ligger gemt i kroppen.  Chromoterapien følges op af Nada behandling. Varighed 90 minutter.

Scroll to Top