Øreakupunktur

Jeg benytter øreakpunktur som en del af den naturmedicinske behandling. Øreakupunktur benyttes især ved smerter eller ved psykisk ubalance.

Øreakupunktur kan bruges som behandling til mange tilstande og det er særdeles effektivt til smertelindring. Finder man et godt punkt i øret, vil man opleve en omgående smertelindring. 

Øret er - ligesom fødderne for zoneterapeuter - et af kroppens endepunkter, hvor man kan få kontakt med nervebaner fra alle kroppens organer, led og muskler. Man kan både symptombehandle smerter - og opnå omgående smertelindring - og arbejde mere i dybden, så spændinger og inflammationer langsomt løsnes. Det optimale er en kombination, så man går fra klinikken med færre smerter og samtidig oplever at smerterne ikke kommer tilbage.

Omgående smertelindring og dybere forløsning

Antallet af behandlinger afhænger dels af, hvor længe smerterne har varet, og hvor god jeg er til at finde et godt punkt i øret, som rammer dybere end blot smertelindring. Det varierer desværre fra klient til klient hvor varige behandlinger er - da det kan være svært at lokalisere årsagen til smerter, men mine klienter oplever typisk at smerterne vender tilbage efter nålen er faldet ud - men i langt mildere grad. Klienterne kommer typisk tilbage 2. gang efter 4-5 uger herefter 3 måneder og derefter slet ikke - eller efter lang tid, hvis behovet skulle opstå fx efter perioder med stress, sygdom el.lign.

Smertebehandling går efter de ømme punkter i øret

Øreakupunktur - som også kaldes auriculoterapi, stammer fra Frankrig og er udviklet af  den franske læge Raphaël Nogier. Smertebehandling gør ondt   - for man forsøger at ramme det ømmeste punkt i øret. Smerten i øret et nemlig en god sladrehank - så det er en smerte, som vi går efter og efterhånden bliver klienter rigtig glade for smerten, fordi kroppen lærer at det en god smerte som virker lindrende.

Jeg bruger det man kalder permanåle. Det ligner en lille ørering, som bliver siddende i øret 1-3 uger. Det første døgn kan øret være ømt men derefter mærker man intet til den - og den falder selv ud når den har arbejdet færdigt.

Nada - til psykisk uro, angst og søvnproblemer

Nada er en amerikansk metode, som blev udviklet i 70'erne, og den bygger på principperne bag traditionel kinesisk medicin. Der er lavet en del studier på Nada i forbindelse med afvænning for stofmisbrugere, og Nada er efterhånden blev en del af det etablerede system mange steder i det danske sundhedsvæsen inden for psykiatrien.

Nada er også blevet brugt til mennesker med ADHD, som oplever mindre uro og bedre søvn allerede efter de første par behandlinger. Efter flere behandlinger opleves en forbedret evne til at kunne overskue tingene, planlægge sit liv og kunne koncentrere sig i længere tid ad gangen.

Nada behandler ikke ADHD men det kan afhjælpe symptomerne og gøre det lettere at leve med det.

Læs mere om Nada behandling

Stine Mathieu portræt

Er du i tvivl om jeg er den rette behandler for dig, så skriv eller ring til mig. Du kan også starte med en kort naturmedicinsk konsultation eller en kort stress behandling, hvor du kan møde mig og få en forsmag på hvad jeg tilbyder og mærke efter, om det fungerer for dig.

info@stinemathieu.dk
tlf: 31 27 07 80

BEHANDLINGER OG PRISER

NHT®-NATURLIG HORMONTERAPI - 3600 kroner

1. Afklarende konsultation (30 min)
2. Hormontest som analyseres på tysk laboratorie
3. Dybdegående konsultation (60 min)
4. Grundig behandlingsplan og
5. Opfølgende konsultation

Læs mere om hormonforløbet på Hormonterapeuterne.dk.

AFKLARENDE ELLER KORT KONSULTAITON - 300 KRONER

Har du brug for enkelte naturmedicinske råd eller en vurdering af om du vil få noget ud af et hormonforløb, så kan du booke en kort eller afklarende konsultation. Den varer 30 minutter og du får en vurdering og et par råd med på vejen.

NATURMEDICINSK KONSULTATION - 1200 KRONER

1. Spørgeskema
2. Konsultation og irisanalyse (60 min)
3. Grundig skriftlig behandlingsplan

OPFØLGNING PÅ NATURMEDICINSK KONSULTATION - 600 KRONER

Varighed 45 minutter inkl. opdateret behandlingsplan

KORT AFSTRESSENDE BEHANDLING - 300 KRONER

Består af myorefleksterapi - tryk på punkter i ansigtet, hals og hoved, som er spændte ved stress.
Nada behandling (5 nåle i hvert øre) i 45 minutter.

DYB AFSTRESSENDE OG TRAUMEFORLØSENDE BEHANDLING - 700 kroner

Består af chromoterapi; farvestimuli og guidet kropsbevidsthed, der tager dig på en rejse gennem de følelsesmæssige blokeringer og oplevelser der ligger gemt i kroppen.  Chromoterapien følges op af Nada behandling. Varighed 90 minutter.

Scroll to Top