Heilpraktiker - naturmedicin, øreakupunktur og traumebehandling

Smertebehandling med øreakupunktur

Smertebehandling med øreakupunktur

Øreakupunktur kan bruges som behandling til mange tilstande og det er særdeles effektivt til smertelindring. Finder man et godt punkt i øret, vil man opleve en omgående smertelindring. 

Øret er – ligesom fødderne for zoneterapeuter – et af kroppens endepunkter, hvor man kan få kontakt med nervebaner fra alle kroppens organer, led og muskler. Man kan både symptombehandle smerter – og opnå omgående smertelindring – og arbejde mere i dybden, så spændinger og inflammationer langsomt løsnes. Det optimale er en kombination, så man går fra klinikken med færre smerter og samtidig oplever at smerterne ikke kommer tilbage.

Omgående smertelindring og dybere forløsning

Antallet af behandlinger afhænger dels af, hvor længe smerterne har varet, og hvor god jeg er til at finde et godt punkt i øret, som rammer dybere end blot smertelindring. Det varierer desværre fra klient til klient hvor varige behandlinger er – da det kan være svært at lokalisere årsagen til smerter, men mine klienter oplever typisk at smerterne vender tilbage efter nålen er faldet ud – men i langt mildere grad. Klienterne kommer typisk tilbage 2. gang efter 4-5 uger herefter 3 måneder og derefter slet ikke – eller efter lang tid, hvis behovet skulle opstå fx efter perioder med stress, sygdom el.lign.

Smertebehandling går efter de ømme punkter i øret

Øreakupunktur – som også kaldes auriculoterapi, stammer fra Frankrig og er udviklet af  den franske læge Raphaël Nogier. Smertebehandling gør ondt   – for man forsøger at ramme det ømmeste punkt i øret. Smerten i øret et nemlig en god sladrehank – så det er en smerte, som vi går efter og efterhånden bliver klienter rigtig glade for smerten, fordi kroppen lærer at det en god smerte som virker lindrende.

Jeg bruger det man kalder permanåle. Det ligner en lille ørering, som bliver siddende i øret 1-3 uger. Det første døgn kan øret være ømt men derefter mærker man intet til den – og den falder selv ud når den har arbejdet færdigt.

Priser

Konsultation og undersøgelser 700 kroner
Varighed 60-90 minutter inkl. udførlig behandlingsplan

Opfølgning på konsultation 400 kroner
Varighed 30 minutter inkl. opdateret behandlingsplan

Smertebehandling med øreakupunktur 400 kroner
Varighed 30 minutter

Traume- og stressbehandling 400 kroner
Varighed 30-45 minutter

Konsultation + 2 opfølgninger el. behandlinger 1300 kroner
Konsultation af 60-90 min. varighed samt efterfølgende opfølgninger eller behandlinger.


Er du tvivl om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, er du velkommen til at ringe til mig på 29725898. Du er også velkommen til at bestille en gratis helsevejledning på Gl Kongevej Apotek, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan tilbyde dig.