Heilpraktiker - naturmedicin, øreakupunktur og traumebehandling

Traume- og stressbehandling med lys- og farveterapi

Traume- og stressbehandling med lys- og farveterapi

Traumebehandling er ikke terapi – det er en lindring og forløsning af de kropslige reaktioner, som traumer og stress har efterladt. Vi taler kortvarigt om traumet eller stressen – men udelukkende med det formål at mærke hvad mindet om det gør ved kroppen. Det er den kropsfornemmelse, der er udgangspunktet for behandlingen.

Traumer og stress sætter sig i kroppen

Traumer og stressende oplevelser har det med at sætte sig i kroppen – og selvom man har været i terapi eller synes man mentalt ikke er påvirket af situationen længere, så kroppen huske traumatiske oplevelser. Det kan fx sætte sig som spændinger i nakken, mavesmerter, hovedpine eller søvnløshed. Jeg kan behandle en stiv nakke med akupunktur og urter nok så mange gange, hvis det er et uforløst traume, der ligger bag spændingerne. Så vil behandlingen først tage effekt, når traumet er forløst.

Lys i øret og farvede briller

Traumebehandling er en form for udviddet øreakupunktur med brug af lys – både på punkter i øret og med farvede briller, som sender forskellige frekvenser til hjernen.

Traume- og stressbehandlinger kan bestilles alene eller tilbydes som et led i et behandlingsforløb, der indledes med en konsultation.

Priser

Konsultation og undersøgelser 700 kroner
Varighed 60-90 minutter inkl. udførlig behandlingsplan

Opfølgning på konsultation 400 kroner
Varighed 30 minutter inkl. opdateret behandlingsplan

Smertebehandling med øreakupunktur 400 kroner
Varighed 30 minutter

Traume- og stressbehandling 400 kroner
Varighed 30-45 minutter

Konsultation + 2 opfølgninger el. behandlinger 1300 kroner
Konsultation af 60-90 min. varighed samt efterfølgende opfølgninger eller behandlinger.


Er du tvivl om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, er du velkommen til at ringe til mig på 29725898. Du er også velkommen til at bestille en gratis helsevejledning på Gl Kongevej Apotek, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan tilbyde dig.