Traume- og stressbehandling

Det er vigtigt at stress, uro og følelsesmæssige blokeringer ikke står i vejen for den naturmedicinske behandling. Derfor tilbyder jeg også afstressende behandlinger.

Traumebehandling er ikke terapi - det er en lindring og forløsning af de kropslige reaktioner, som traumer og stress har efterladt. Vi taler kortvarigt om traumet eller stressen - men udelukkende med det formål at mærke hvad mindet om det gør ved kroppen. Det er den kropsfornemmelse, der er udgangspunktet for behandlingen.

Traumer og stress sætter sig i kroppen

Traumer og stressende oplevelser har det med at sætte sig i kroppen - og selvom man har været i terapi eller synes man mentalt ikke er påvirket af situationen længere, så kroppen huske traumatiske oplevelser. Det kan fx sætte sig som spændinger i nakken, mavesmerter, hovedpine eller søvnløshed. Jeg kan behandle en stiv nakke med akupunktur og urter nok så mange gange, hvis det er et uforløst traume, der ligger bag spændingerne. Så vil behandlingen først tage effekt, når traumet er forløst.

Lys i øret og farvede briller

Traumebehandling er en form for udviddet øreakupunktur med brug af lys - både på punkter i øret og med farvede briller, som sender forskellige frekvenser til hjernen.

Traume- og stressbehandlinger kan bestilles alene eller tilbydes som et led i et behandlingsforløb, der indledes med en konsultation. Der vil altid følge naturmedicinsk vejledning med i behandlingen.

Stine Mathieu portræt

Er du i tvivl om jeg er den rette behandler for dig, så skriv eller ring til mig. Du kan også starte med en kort naturmedicinsk konsultation eller en kort stress behandling, hvor du kan møde mig og få en forsmag på hvad jeg tilbyder og mærke efter, om det fungerer for dig.

info@stinemathieu.dk
tlf: 31 27 07 80

BEHANDLINGER OG PRISER

NHT®-NATURLIG HORMONTERAPI - 4200 kroner

1. Afklarende konsultation (30 min) og hormontest inkl. forsendelse til tysk laboratorie
2. Dybdegående konsultation (60 min) og grundig behandlingsplan
3. Opfølgende konsultation efter 6-8 uger
4. Afsluttende konsultation efter 5-6 måneder

Læs mere om hormonforløbet på Hormonterapeuterne.dk.

AFKLARENDE ELLER KORT KONSULTATON - 300 KRONER

Har du brug for enkelte naturmedicinske råd eller en vurdering af om du vil få noget ud af et hormonforløb, så kan du booke en kort eller afklarende konsultation. Den varer 30 minutter og du får en vurdering og et par råd med på vejen.

NATURMEDICINSK KONSULTATION - 1300 KRONER

1. Spørgeskema
2. Konsultation og irisanalyse (60 min)
3. Grundig skriftlig behandlingsplan

OPFØLGNING PÅ NATURMEDICINSK KONSULTATION - 700 KRONER

Varighed 45 minutter inkl. opdateret behandlingsplan

KORT AFSTRESSENDE BEHANDLING - 500 KRONER

Består af myorefleksterapi - tryk på punkter i ansigtet, hals og hoved, som er spændte ved stress.
Nada behandling (5 nåle i hvert øre) i 45 minutter.

DYB AFSTRESSENDE OG TRAUMEFORLØSENDE BEHANDLING - 800 kroner

Består af chromoterapi; farvestimuli og guidet kropsbevidsthed, der tager dig på en rejse gennem de følelsesmæssige blokeringer og oplevelser der ligger gemt i kroppen.  Chromoterapien følges op af Nada behandling. Varighed 90 minutter.

Scroll to Top