Traume- og stressbehandling

Traumebehandling er ikke terapi - det er en lindring og forløsning af de kropslige reaktioner, som traumer og stress har efterladt. Vi taler kortvarigt om traumet eller stressen - men udelukkende med det formål at mærke hvad mindet om det gør ved kroppen. Det er den kropsfornemmelse, der er udgangspunktet for behandlingen.

Traumer og stress sætter sig i kroppen

Traumer og stressende oplevelser har det med at sætte sig i kroppen - og selvom man har været i terapi eller synes man mentalt ikke er påvirket af situationen længere, så kroppen huske traumatiske oplevelser. Det kan fx sætte sig som spændinger i nakken, mavesmerter, hovedpine eller søvnløshed. Jeg kan behandle en stiv nakke med akupunktur og urter nok så mange gange, hvis det er et uforløst traume, der ligger bag spændingerne. Så vil behandlingen først tage effekt, når traumet er forløst.

Lys i øret og farvede briller

Traumebehandling er en form for udviddet øreakupunktur med brug af lys - både på punkter i øret og med farvede briller, som sender forskellige frekvenser til hjernen.

Traume- og stressbehandlinger kan bestilles alene eller tilbydes som et led i et behandlingsforløb, der indledes med en konsultation.

Stine Mathieu portræt

Er du i tvivl om jeg er den rette behandler for dig, så skriv, ring til mig eller bestil en gratis naturmedicinsk vejledning på Frederiksberg Apotek.

info@sundogrask.com
tlf: 29725898

Priser

Indledende konsultation og undersøgelser 900 kroner
Varighed 60 minutter inkl. udførlig behandlingsplan

Indledende konsultation og undersøgelser plus Cell WellBeing håranalyse 1400 kroner
Varighed 90 minutter inkl. rapport fra Cell WellBeing og udførlig behandlingsplan.

Opfølgning på konsultation 500 kroner
Varighed 45 minutter inkl. opdateret behandlingsplan

Smertebehandling med øreakupunktur 300 kroner
Varighed 30 minutter

Traume- og stressbehandling 500 kroner
Varighed 45 minutter

Nada behandling 100 kroner per gang
Varighed 45 minutter

Scroll til toppen