Om mig

Jeg er uddannet Helsevejleder, journalist og er under uddannelse som Heilpraktiker. Til dagligt arbejder jeg med formidling af sundhed og sygdom for apotekskunder, kundevejledning og uddannelse af apotekspersonale inden for naturmedicinsk behandling.

Jeg har tidligere været indehaver af Helsekostbutikken Sund og Rask. Ideen bag var at skabe et rum, hvor den konventionelle- og den naturmedicinske verden kunne mødes, og begge fagligheder kunne lære af hinanden. På apoteket oplevede vi nemlig, at kunder sjældent er til ENTEN medicin ELLER alternativ behandling, men i i virkeligheden gerne vil have vejledning i begge dele og selv tage stilling til, hvad de foretrækker.

Som behandler ønsker jeg at arbejde med samme åbenhed over for mine klienter. Jeg informerer om de muligheder, jeg kender til, og trækker på de kompetencer, jeg har adgang til på apotekerne for viden om evt. bivirkninger af medicin. Ønsker min klient at trappe ud af sin medicin, så skal det ske i samråd med en læge.

Jeg er oprindeligt uddannet journalist, og måske der det derfor, jeg har en indgroet skepsis over for alt, hvad jeg læser både om sygdom og sundhed fra en ren naturvidenskabelig indgangsvinkel, men i høj grad også om naturmedicinsk- og alternativ behandling. Jeg kan godt acceptere at nogle former for kosttilskud, homøpatiske lægemidler og også nogle naturlægemidler ikke har dokumenteret virkning på alt, hvad de benyttes til – men at brugen af dem er erfaringsbaseret. Men jeg mener samtidig at al den udenlandske forskning der ligger bag brugen af vitaminer, mineraler og urterpræparater til forebygning og behandling af sygdomme får al lidt opmærksomhed og anerkendelse i Danmark.

Jeg valgte selv uddannelsen Heilpraktiker, fordi det er en anerkendt uddannelse Tyskland, som er en del af det etablerede sundhedssystem. Uddannelsen er lægeeksamineret af en tysk læge og Heilpraktiker og den danske uddannelse i Silkeborg er ligeledes drevet af en Læge og Heilpraktiker. Jeg synes at det er en seriøs uddannelse, som traditionelt i Tyskland udfylder et hul, hvor den konventionelle lægevidenskab ikke rækker. Det er mit håb, at vi en dag når dertil, hvor alternative behandlere også bliver en anerkendt integreret del af det danke sundhedsvæsen.

Jeg tager klienter til nedsat pris, imens jeg er under uddannelse, og møder jeg en klient som jeg ikke kan hjælpe, henviser jeg i stedet til en færdiguddannet behandler.

Læs mere om hvilke behandlinger jeg tilbyder