Heilpraktiker - naturmedicin, øreakupunktur og traumebehandling

Om mig

Om mig

Jeg er uddannet Heilpraktiker, Helsevejleder og journalist. Til dagligt arbejder jeg med formidling af sundhed og sygdom for apotekskunder, kundevejledning og uddannelse af apotekspersonale inden for naturmedicinsk behandling og individuelle konsultationer og behandlinger med øreakupunktur og traumebehandling.

Mellem den konvetionelle og naturmedicinske verden

Jeg har tidligere været indehaver af Helsekostbutikken Sund og Rask. Ideen bag var at skabe et rum, hvor den konventionelle- og den naturmedicinske verden kunne mødes, og begge fagligheder kunne lære af hinanden. På apoteket oplevede vi nemlig, at kunder sjældent er til ENTEN medicin ELLER alternativ behandling, men i i virkeligheden gerne vil have vejledning i begge dele og selv tage stilling til, hvad de foretrækker.

Som behandler ønsker jeg at arbejde med samme åbenhed over for mine klienter. Jeg informerer om de muligheder, jeg kender til, og trækker på de kompetencer, jeg har adgang til på apotekerne for viden om evt. bivirkninger af medicin. Ønsker min klient at trappe ud af sin medicin, så skal det dog altid ske i samråd med en læge.

Medfødt nysgerrig og skeptisk

Jeg er oprindeligt uddannet journalist, og måske der det derfor, jeg har en indgroet skepsis over for alt, hvad jeg læser både om sygdom og sundhed. Jeg kan godt acceptere at nogle former for kosttilskud, homøpatiske lægemidler og urter ikke har dokumenteret virkning på alt, hvad de benyttes til – men at brugen af dem er erfaringsbaseret. Men jeg bruger meget tid på at holde mig opdateret om især udenlandsk omtale og studier i behandling med kosttilskud, urter, homøpatiske lægemidler og akupunktur, fordi meget af den “alternative behandling” vi tilbyder i Danmark, slet ikke er så alternativ endda, når vi kikker ud over landets grænser.

Urter, vitaminer, mineraler og homøopatiske lægemidler ordineres langt oftere af tyske og franske læger, for det har de tradition for. Der er samtidig stigende fokus på forskning i behandling med kosttilskud og naturlægemidler i bl.a. USA. Selvom studier og dokumenteret virkning ikke er et absolut must, så kan det give en større sikkerhed for, at præparaterne har en ønsket virkning. 

Heilpraktiker – en tysk naturmediciner

Jeg valgte selv uddannelsen Heilpraktiker, fordi det er en anerkendt uddannelse Tyskland, som er en del af det etablerede sundhedssystem. Uddannelsen i Danmark tog 3 år og er lægeeksamineret af en tysk læge og Heilpraktiker og den danske uddannelse i Silkeborg er ligeledes drevet af en Læge og Heilpraktiker. Uddannelsen er primært naturmedicinsk men indeholder også andre behandlingsformer som øreakupunktur, kostvejledning og inddragelse af psyke. Uddannelsen er RAB godkendt, det vil sige godkendt af Rådet for Alternativ Behandling.

Jeg synes at det er en seriøs uddannelse, som traditionelt i Tyskland udfylder et hul, hvor den konventionelle lægevidenskab ikke rækker. Det er mit håb, at vi en dag når dertil, hvor alternative behandlere også bliver en anerkendt integreret del af det danske sundhedsvæsen.

Udover heilpraktiker uddannelsen har jeg efteruddannet mig inden for især sammenhæng mellem krop og psyke med fokus på ernæringsterapi og psykiske lidelser og traumebehandling med øreakupunktur.

Læs mere om hvilke behandlinger jeg tilbyder


Er du tvivl om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, er du velkommen til at ringe til mig på 29725898. Du er også velkommen til at bestille en gratis helsevejledning på Gl Kongevej Apotek, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan tilbyde dig.

Priser

Konsultation og undersøgelser 700 kroner
Varighed 60-90 minutter inkl. udførlig behandlingsplan

Opfølgning på konsultation 400 kroner
Varighed 30 minutter inkl. opdateret behandlingsplan

Smertebehandling med øreakupunktur 400 kroner
Varighed 30 minutter

Traume- og stressbehandling 400 kroner
Varighed 30-45 minutter

Konsultation + 2 opfølgninger el. behandlinger 1300 kroner
Konsultation af 60-90 min. varighed samt efterfølgende opfølgninger eller behandlinger.